Basvoetbal en Hedidarts darten voor BAS4SAS

Het BAS Voetbal Senioren-Darttoernooi welke elk jaar wordt gehouden in de kantine van BAS voetbal is dit jaar voor éénmaal verplaatst naar het Koetshuis i.v.m. met de actiedag BAS4SAS.

Op 21 april aanstaande staat het Koetshuis bol van activiteiten voor het goede doel onder de naam BAS4SAS. SAS staat voor Saskia Gootjes uit Dronten, dochter van BAS Basketbal speler Hans Gootjes. Zij overleed augustus 2011 op 16 jarige leeftijd aan een zeldzame vorm van lymfeklierkanker. Reden voor basketbalvereniging BAS om deze dag te organiseren en om zo aandacht te vragen en geld op te halen voor het belangrijke werk dat KWF kankerbestrijding doet.

BAS Voetbal en Hedidarts
Op deze dag wordt ’s er avonds door de darters van Hedidarts een darttoernooi georganiseerd. Doordat er nogal wat dartleden ook lid zijn van BAS voetbal ontstond het idee om dit jaar éénmalig het BAS Voetbal darttoernooi te combineren met het Hedidarts darttoernooi om zo gezamelijk de basketbalvereniging en BAS4SAS te steunen.

Om mee te doen aan dit laagdrempelige toernooi wordt inschrijfgeld van minimaal 5 euro gevraagd.

De exacte invulling van het toernooi is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Opgave vooraf is gewenst en is mogelijk bij Peter van Gilst van Hedidarts (Tel. 332695) of Gerjan Westerhof van BAS Voetbal (Tel. 326270)