Volledig programma BAS4SAS

Er is al veel aandacht aan besteed aan de diverse onderdelen voor de BAS4SAS dag. Veel activiteiten op 21 april in het Koetshuis te Biddinghuizen. En dat alles om geld op te halen voor het goede doel.

De aanleiding om mee te doen aan de Alpd’huzes heeft te maken met het overlijden van Saskia Gootjes op 16 jarige leeftijd. Saskia dochter van Hans en Marja Gootjes.

Hans is een fanatiek speler van het Heren1 team van BAS Basketbal. Voor veel spelers van dit team is dit de motivatie geweest om zich op te geven om de Alpd’huzes in juni te gaan beklimmen. Lopend of fietsend, een uitdaging blijft het. Maar voor vele sporters, vrijwilligers van deze dag en sponsoren is het niet alleen Saskia, maar iedereen heeft iemand in zijn/haar omgeving die te maken heeft (gehad) met kanker. Daarom is onderzoek belangrijk en daarvoor is geld nodig, veel geld.

BAS Basketbal heeft besloten om mee te helpen met het organiseren van deze dag, een dag die er als volgt uit ziet:

10.00 – 10.45 uur 1ste Clinic van Yuri van Gelder voor de turners van de gymnastiekverenigingen uit Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten.

10.45 – 11.00 uur Demonstratie van Yuri van Gelder, Lord of the Rings (gratis entree)

11.15 – 12.00 uur 2e Clinic van Yuri van Gelder

11.00 – 16.00 uur Diverse kinderspelletjes, schmincken, darten, springkussen, skelters. Koop een stempelkaart en je mag zelf kiezen wat je wil doen

11.00 – 17.00 uur 6 uur durende RPM marathon ism Joy4Life wordt er 6 x een uur gefietst. Opgeven kan via de website. € 10,- per uur per fiets volledig voor het KWF. Doet u mee?

12.45 – 14.30 uur Basketbalclinic voor de jeugd tot en met 12 jaar gegeven door Henk Pietersen. Ervaring is niet nodig. Kosten € 15,- incl T-shirt

14.00 – 17.00 uur Meerijden met een Ferrari, Porsche of Donkervoort. Voor € 15,- kunt u door de polder meerijden. Een unieke kans

14.30 – 16.00 uur Basketbalclinic voor de jeugd van 12 tot en met 16 jaar ook door Henk Pietersen

17.15 – 17.45 uur Optreden door Charly Luske en Danjil Tuhumena bekend van oa The Voice of Holland Gratis Entree

18.00 uur Zaal open voor de basketbalwedstrijd

18.30 uur Aanvang basketbalwedstrijd tussen heren BAS en Oud Internationals Entree volwassenen € 4,- kinderen € 2,- natuurlijk voor het goede doel

19.00 uur Start darttoernooi georganiseerd door Hedidarts en BAS Voetbal. Meedoen? Geef je nu al op bij Peter van Gilst van Hedidarts (Tel. 332695) of Gerjan Westerhof van BAS Voetbal (Tel. 326270). Niet opgegeven? Kom zaterdag om 19.00 uur naar het Koetshuis en geef je ter plekke op. Inschrijfkosten: (minimaal) 5 euro.

Rond het toernooi worden nog diverse spelletjes georganiseerd voor het goede doel.

+/- 20.30 uur Veiling met vele items onder leiding veilingmeester Jan Willem Vis. Aanvang van de veiling zo snel mogelijk na de basketbalwedstrijd.

O.a. de volgende items:
Rijvaardigheidstraining, Lowlandskaarten, enkele prachtige kunstwerken, diverse sportshirts waaronder voetbalshirt van Nederlands Elftal, schaatspakken, kaarten voor Heerenveen-Feyenoord, taarten, theaterkaarten, retourtje Hispeed Rotterdam-Parijs incl. overnachting en nog meer. Voor meer info zie de website.

De gehele dag wordt er een verloting gehouden in de kantine van het Koetshuis. Die begint om 10.00. Deze zal duren tot en met de nazit in de kantine van het Koetshuis.Kortom een hele drukke dag, met heel veel activiteiten voor jong en oud. Maar het belangrijkste is dat er veel geld opgehaald wordt voor het goede doel KWF. BAS4SAS rekent op uw komst!