BAS4SAS levert 12000 euro op

De actiedag BAS4SAS heeft afgelopen zaterdag zeker 12.000 euro opgebracht. BAS Basketbal organiseerde deze dag speciaal voor het KWF kankerfonds.

Het geld komt ten goede aan Team Saskia (vernoemd naar de vorig jaar aan kanker overleden Saskia Gootjes uit Dronten, dochter van BAS-speler Hans Gootjes). Het team gaat in juni met twee groepen aan Alpe d'HuZes meedoen.


Alpe d'HuZes is het wieler­evenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband zes maal op één dag de Alpe d'Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZesonderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.Tijdens de dag werden er diverse activiteiten georganiseerd. Een RPM spinningmarathon, een veiling, demonstraties, kinderspelen, een demonstratie van Yuri van Gelder, een optreden van Charly Luske en nog veel meer.De hele dag was het een drukte van belang in het Koetshuis. Naast initiatiefnemer BAS Basketbal werkten BAS Voetbal en Hedidarts mee door het organiseren van een darttoernooi welke 750 euro opleverde en sponsorde BAS Badminton de actie dag met 100 euro.
Foto's: Wilco Steeneveld.

Klik hier voor alle foto's van Wilco.

Op Youtube is inmiddels een prachtige impressie van de dag verschenen gemaakt door Klaas Eissens AV Producties.