Nieuwe reserves voor Hedidarts

Na een paar afmeldingen van de ingeschreven spelers voor Hedidartsteam moest de captain op zoek naar nieuwe invallers voor de wedstrijd van afgelopen woensdag.

Deze werden gevonden in de personen van Mike van Manen en Peter van Gilst. Nu er weer een team stond kon er toch gegooid worden tegen Triple 1 uit Marknesse, die op dit moment in de FDD competitie op nummer 2 staan.

Moeizaam
De eerste single werd gegooid door Wilco die moeizaam terug kon komen tot 2-2 in legs.
In de laatste leg startte de captain goed maar liet het liggen bij de dubbels en verloor met 2-3.
Mike die goed presteert in de B-poule op de maandag avond kon nu zijn kunsten vertonen aan het hedidartsteam. Door gelijk prima scores te gooien werd er vrij eenvoudig gewonnen met 3-0.

Winst voor anderen
Ook Ilja had weinig moeite met de tegenstander en pakte met een 100 finish (20 T16 D16) de partij met 3-0. Peter die een 180er gooide moest deze leg toch afstaan aan de tegenstander met een 110 finish. Verdere tegenstand werd niet geboden en de partij werd beƫindigd in een 3-1 overwinning.

Naar gelijke stand
Vol goede moed met de 3-1 voorsprong in games startte Ilja en Wilco de dubbel partijen. Door het missen van de dubbels moest de patij worden afgestaan met 0-2. De nieuwe spelers Peter en Mike waren goed op dreef maar niet goed genoeg en verloren met 1-2.

Toch winst
Wilco die nog niet veel had gepresteerd mocht samen met Peter de derde dubbel beginnen.
Mede door de 180er van Wilco en het uitgooien van Peter werd de winst behaald. 2-1. De Zwagers (Ilja, Mike) pakte de partij winst door met 2-1 te winnen, met dank aan de 180er van Mike.

Toch nog 5-4 in Bierronde
De Bierronde altijd weer leuk werd heel sterk gestart door hedidarts, maar helaas had Triple uit Marknesse meer dorst dan de Biddinghuizenaren en werd de knip getrokken voor een verlies van 1-2.

Alles bij elkaar opgeteld Hedidarts tegen Triple1, 5-4 (17-12 legs) winst voor Hedidarts.

De volgende wedstrijd is ook weer thuis op woensdag 17 december in het Koetshuis tegn DVN 1 uit Nunspeet.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling Darten, Wilco den Teuling