Hedidarts speelt 11 mei bekerfinale

Aankomende dinsdag 11 mei speelt het Hedidartsteam, te weten Richard, Ilja, Wilco en Jeroen, de ongetwijfeld spannende bekerfinale tegen De Bierelier (Emmeloord).

Er zal gespeeld worden in restaurant de Wisent te Dronten en de aanvang is om 20.00 uur. Het ging op maandagavond in het Koetshuis al een paar keer de ronde, maar bij deze willen we er concreet invulling aan geven.

Aanmoedigen
Voor alle Hedidarters en andere gegadigden, wie zich geroepen voelt om het team aan te moedigen dinsdagavond kan dit melden door een e-mail te sturen aan Jeroen. Vermeld even je naam en eventueel een telefoonnummer waar we je op kunnen bereiken.

Vervoer
Er wordt gezorgd voor vervoer; de taxi's (busjes) zullen klaar staan op dinsdagavond 11 mei omstreeks 18:45 uur op de parkeerplaats bij het Koetshuis. Dit geldt ook voor de terugreis, de taxi's zullen klaar staan en we gaan gezamenlijk weer huiswaarts. Qua tijd is het nog niet helemaal zeker, maar waarschijnlijk zullen we rond ongeveer 23.00 uur weer terugrijden.

Uiterlijk 10 mei
Nogmaals, als jij het team aan wilt moedigen of gewoon mee wilt gaan voor de gezelligheid, meld dit dan even bij Jeroen.
Dit kan tot uiterlijk maandagmiddag 10 mei, 12.00 uur, hierna wordt gekeken hoeveel taxi's (1, 2) er gehuurd moeten worden.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling Darten, Jeroen Braak