Hedidarts wint bekerfinale

Ietwat aan de late kant maar we willen u niet onthouden dat het team van hedidarts op 28 april de bekerfinale heeft gewonnen.

Hedidarts moest het deze avond in Dronten opnemen tegen het sterke team van de Bierlelier uit Emmeloord.

Ook vorig jaar stond Hedidarts in de finale tegen het team van de Bierelier maar toen was al snel duidelijk dat Hedidarts niet veel in te brengen had. Het werd toen ook een ruime nederlaag. Ook in de afgelopen competitie moest Hedidarts tweemaal een nederlaag incasseren tegen de Bierelier.


Aangezien Hedidarts de weken voorafgaand aan de finale beter in vorm kwam was het vertrouwen in een goede afloop dan ook gegroeid. Dit bleek ook in de finale want omdat Richard (1x 180) en Jeroen hun single partij wonnen stond het na deze ronde 2-2.


Wel moet gezegd worden dat Hedidarts eigenlijk een grotere voorsprong verdiende want Ilja en Wilco waren ook bijzonder goed op dreef in hun singlepartij. Het checken liet ze echter in de steek waardoor ze hun partij verloren.

Ook de koppelwedstrijden eindigde in een gelijke stand waardoor de stand 4-4 werd. Het teamspel moest dus de uiteindelijke winnaar opleveren.


In het teamspel zette het team van Hedidarts alles op alles en er werd ook bijzonder goed gegooid door Richard, Ilja, Wilco en Jeroen. Veel worpen leverden 100+ op waardoor het teamspel met 2-0 door Hedidarts werd gewonnen en daarmee ook de finale.

Tenslotte wil het team van Hedidarts de meegereisde trouwe supporters bedanken voor hun steun tijdens de spannende finale.

Hedidarts